Je kunt een massage krijgen, dus je moet het bezoeken.

Vandaag kwam ik naar een aanbevelingsbrief voor de Incheon Sentimental Massage Shop. Het lijkt erop dat het tegenwoordig een tijd is voor massagesleep. Ik had een beetje een persoonlijke aandoening, maar ik bleef maar denken dat ik hoofdpijn had en ik had myoffusie, dus ik vond een massagewinkel in Incheon,

Er waren zoveel goede plaatsen, dus ik was erg bezorgd over waar ik moest gaan en bezoeken, maar ik heb in totaal drie bezoeken gedaan, op zoek naar plaatsen waar het goed was en diensten goed waren. Het was allemaal goed, dus ik wilde dat meer mensen het wisten. Het is echt de beste om te herstellen!

De eerste aanbevelingswinkel is de ‘Hallo Terrapi’, gelegen op de 42-2 verdieping van Ganseok-dong, Nam-dong, Incheon, en het is echt gemakkelijk om een ​​kwartier te vinden op de vrije markt in Ganseok!Het is een plek waar iedereen die je zoekt een kwalitatief terraphy heeft, maar helaas is het moeilijk om te parkeren, dus ik zou je graag willen aanbevelen voor openbaar vervoer in plaats van voor eigen gebruik!De winkelfaciliteiten waren netjes en schoon en goed onderhouden, dus ik was gerustgesteld en beschikbaar.

Incheon Heilig Terrapi is ook klaar voor een behendigheidsfaciliteit, die echt helpt om vermoeidheid te bevrijden en ook goed is voor relax!Omdat het een massagewinkel is om 24:00 uur in Incheon, is de operationele tijd 24 uur lang in een pool en zijn de managementafdelingen half zo groot als Thailand en Korea!

Het programma is gebaseerd op droogte, aroma en swedish, en voor de Koreaanse managementcriteria is 수원건마 het een heel goedkoop pakket, met een droge som van 60 minuten en 40.000 gewonnen, 90 minuten en 50.000 gewonnen, aroma 60 minuten, 90 minuten en 70.000, Swedish 60.600.000, 90 minuten en 80.000 gewonnen!Je bent een geweldige man.

De tweede aanbevelingswinkel is Incheon 1-in-shop Chanel, die een luxe voelt van de naam. Het is 1527 in Guwol-dong, Zuidoost-Guwol, in Incheon, en het is op een afstand die drie minuten lang genoeg is om te lopen op basis van het Incheon-belastingkantoor!Ik kan hier parkeren, dus ik kan het zelf parkeren zonder zorgen.

De verkooptijd is 12:00 uur overdag tot 3:00 uur ‘s ochtends!

Chanel is een Koreaanse abt en heeft een uitstekende vaardigheid door middel van terrafi-opleiding!Het is een winkel met één persoon en ik vond het leuk om een ​​aangepaste klantmanagement te krijgen, maar het programma is klaar voor Swedish + Romeromi, de cursus is 60 minuten 130.000, 90 minuten 150.000, 120 minuten 200.000.

De derde aanbevelingswinkel is een winkel met één persoon, met de naam Lee Hyun, een massage die een nette, beste terraffic in het westen van Cheongla-dong, Incheon-guang, kan ontvangen!Het is een goede plek om te voet te lopen van de centrale kerk van Qingla. Het behandelt verschillende massagesoorten en Lee Hyun is een Koreaanse vrouw en heeft ook de Terrapi-cursus van de soort voltooid!

Lee Hyun-hyun, een massagewinkel voor mannen in Incheon, was ook in staat om gratis parkeren in het gebouw, maar de verkooptijd is 10:00 uur tot 12:00 uur ‘s nachts!Het programma kan een massage krijgen die voldoende tevreden is met Swedish + Aroma + Romy + Sensibility + Limppro, 70 minuten en 130.000 gewonnen, dus je moet het proberen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다